Allmänna villkor

Avbokning av startplats

Det går endast att få 50 % av anmälningsavgiften tillbaka som gäller vid skada eller sjukdom. Anmälan ska ske senast tre dagar innan arrangemanget. I andra fall är en betald anmälan till Högby IF:s arrangemang.

Överlåtelse av startplats

Vi tillåter inga namnbyten. En anmälan är personlig och kan inte överföras till någon annan. Detta är mycket viktigt för att vi ska veta vilka som deltar i loppet.

E-posthantering

Genom att anmäla dig till Högby IF:s arrangemang kan du få information om loppet du anmält dig till och till andra lopp som Högby IF via e-mail. Vill du inte ha information till din e-mail adress så klickar du på avregistreringslänken. Viktig information om tävlingen du anmält dig till och startbevis som endast distribueras via e-mail kommer du att få, trots att du avregistrerat din e-mailadress. Anmäler du dig till en ny tävling kan du på nytt få information via e-mail och nyhetsbrev, och då krävs att du gör en ny avregistrering av din e-mailadress.

Med på bild

På loppens hemsidor och i tryckt material använder vi bilder från tävlingen. Vill du inte synas på bild från loppet du har deltagit i måste du meddela. Gör så här: skicka ett e-mail till loppets info adress eller friidrott@hogbyif.se och ange ditt namn, startnummer och att du inte vill synas på bild.